Betty Barclay torbe proljeće 2012.

Betty Barclay torbe proljeće 2012. Krajnje je vrijeme da uživate u sve ljepšem vremenu i u skladu s tim prepustite toplim i veselim bojama. Kako biste dali boje i života…

BB2

Betty Barclay torbe proljeće 2012.

Krajnje je vrijeme da uživate u sve ljepšem vremenu i u skladu s tim prepustite toplim i veselim bojama. Kako biste dali boje i života svom outfitu, predlažemo ove praktične torbe, koje će definitivno poslužiti toj svrsi. Doslovno je nemoguće da vam se ne svidi barem jedna torba iz nove kolekcije Betty Barclay proljeće/ljeto 2012. Ova kolekcija će vas inspirirati za nadolazeće sezone i dati ideju kako učiniti proljeće i ljeto još toplijim i živahnijim.

Prekrasna torba ne mora biti složenog dizajna ili futurističkog izgleda, već provjereno stil i klasični modeli će se uvijek pokazati uspješnima. Upravo to dokazuje nova kolekcija Betty Barclay, koja klasičan stil dovodi so savršenstva. Cilj ove kolekcije je bio napraviti praktičnu i jednostavnu torbu, ali torbu koja je istovremeno i odličan modni dodatak, istaknut ćete se u gomili istog trena. Boja i jednostavan dizajn su idealna kombinacija ako tražite jednostavnost s modernim elementom. Naravno, ako više volite neutralne tonove, ima nešto i za vas. Kolekcija nudi veliki izbor različitih stilova torbi, dizajniranih da pristaju svakoj potrebi što zadovoljava zahtjeve nove sezone za mnogim stilovima i ukusima.

jet-hack

Comments are closed.