Kate Moss dizajnirala nakit

Kate Moss dizajnirala nakit Kate Moss je dizajnirala nevjerojatnu kolekciju nakita, inspiriranu vlastitim tetovažama, za legendarnu kuću Fred Jewelry. Supermodel je također zvijezda kampanje Fred Jewelry jesen/zima 2011/2012 gdje predstavlja…

kate moss nakit

Kate Moss dizajnirala nakit

Kate Moss je dizajnirala nevjerojatnu kolekciju nakita, inspiriranu vlastitim tetovažama, za legendarnu kuću Fred Jewelry. Supermodel je također zvijezda kampanje Fred Jewelry jesen/zima 2011/2012 gdje predstavlja dio svoje kolekcije koja uključuje duge ogrlice, kratke lančiće, prstene itd.

Prekrasna Kate Moss je očito veoma zaposlena i diže svoju dizajnersku karijeru na višu razinu. Nakon što je kreirala torbe za Longchamp i odjeću za Topshop, sada se bacila i u vode dizajniranja nakita za Fred Jewerly.

Kolekcija je inspirirana tetovaža Kate Moss, sadrži 22 komada nakita s motivima sidra, srca, zvijezda i mjeseca. To je također i nakit savršen za djevojke koje se vole zabavljati sa stilovima i žele postići ležeran, ali elegantan stil. Linija odiše jednostavnošću, ali je istovremeno i sofisticirana, u bijeloj, ružičastoj ili zlatnoj boji i optočen dijamantima, ovaj nakit će oduševiti svakoga.

Fotografije pruzete sa fred.jewerly

реклама адвордс

Comments are closed.