Modni stilovi za moderne žene

Svaka nova sezona donosi pregršt modnih stilova. Gledajući u nazad desetak godina oni su se mjenjali, od ultra seksi i uskih hlača i haljina pa sve do širokih i možemo…

page

Svaka nova sezona donosi pregršt modnih stilova. Gledajući u nazad desetak godina oni su se mjenjali, od ultra seksi i uskih hlača i haljina pa sve do širokih i možemo reći muškobanjastih odjevnih predmeta. Svaka žena je posebna, tako je i posebna odjeća koju nosi. Sve smo mi različite i bilo bi čudno da smo sve odjevene po nekim pravilima ili regulama. Naša osobnost se najlakše može prepoznati po odjeći koju nosimo. Posebnu čar same sebi dajemo odjećom koja nam najbolje odgovara. Dakako, nekada i znamo pogriješiti u tome što nosimo, ali zato smo mi ovdje da vam pokažemo neke od stilova koji se nose.
Kožne jakne, ili rockerski look je došao na velika vrata početkom 80-ih, od tada pa do danas, možemo reći da ovakav stil odjevanja nikada nije ni izašao iz mode. Koža uz dodatke lanaca, karika ali i intenzivni make up, sastavni je dio izgleda tzv. zločestih djevojaka. Pomalo buntovnički stil, ali sa sigurnošću možemo reći da se barem po nekad svaka žena osjeća buntovnom. Osim kože, koja je neizostavna, i crna čipka je također dio ovog stila. Ovo je stil koji nikada neće izaći iz mode…..na našu sreću!


Ženstvena elegancija je prisutna još iz doba kada su vladale Audrey Hepburn i Marilyn Monroe. Tadašnje modne ikone i danas su prisutne ali kroz neka druga imena. Odjeća koja prati ovakav stil je izrazito elegantna i ženstvena. Svaka žena u svome ormaru ima barem jedan ženstveni komad odjeće. Mala crna haljina, suknje A kroja, lagane veste i sakoi, samo su neki od komada odjeće koji su neizostavni dio ovog stila. Ovakav stil odjevanja je izrazito popularan među običnim ženama ali i među poznatim osobama koje mu često pribjegavaju. Ukoliko ste jedna od takvih žena, ovdje ćete vidjeti neke od najboljih ženstvenih komada odjeće.

Androgini stilovi su se pojavili pojavom Coco Chanel koja je 30-ih godina pokazala svijetu ovaj dječački stil. Muška odjeća u ženskom izdanju, najlakša je definicija ovog stila. Mnogi muškarci ne mogu odoljeti ovakvom stilu, jer ipak je izrazito seksi vidjeti ženu u muškoj odjeći!!! Marlene Dietrich je među modna ikona koja je preferirala ovakav stil odjevanja. Iako je ovaj stil vladao tridesetim godinama i danas je izrazito cijenjen. Mnoge osobe inspirirane su upravom tim vremenima, a takva pomalo muškobanjasta odjeća, neizbježna je odjeća skoro svake sezone.

Boho stil je zaživio pojavom Yoko Ono. Sedamdesete su bile inspirirane ovim stilom ali i danas ga vrlo često vidimo na mnogim poznatim osobama. Ovo je stil odjevanja koji se ili voli ili ne voli. Bilo kako bilo, uz njega ćete uvijek biti primjećene jer je u isto vrijeme casual i udoban a opet vrlo ugodan za oko.
Ovo su neki od stilova koji su po našem mišljenju vrijedni spomena, stilovi koji nikada neće izaći iz mode. Prilagodite svoj način života nekom od ovih stilova, i budite posebne i svoje, nećete pogriješiti.

rpg games free

Comments are closed.