Modni trendovi: stil 70-ih

Iako je 2011. obilježena recesijom i gospodarskim krizama, u modnom svijetu nemojte očekivati prevelike odmake. Svaka žena si voli udovoljiti novim komadom odjeće i ova godina će se u modnom…

Iako je 2011. obilježena recesijom i gospodarskim krizama, u modnom svijetu nemojte očekivati prevelike odmake. Svaka žena si voli udovoljiti novim komadom odjeće i ova godina će se u modnom smislu, s pravom, nastaviti u miksu suptilne potrošnje i očite kvalitete modnih brendova. Dakle, što to ova sezona nosi u naše ormare?

Sofisticirane 70-e

Ah, te 70-e! Doba koje je opet nastupilo u redu za reinterpretaciju i to u većem stilu nego prije. Svi mi volimo taj vintage štih u svojoj garderobi, nešto od razvikane ere koja je prošla i od koje bismo htjeli sačuvati i ponovno oživjeti ono stilski najbolje. Od popularnih „trapezica“ i košulja cvijetnih uzoraka, duh 70-ih u današnji modni svijet donosi dašak senzualnosti, ženstvenosti i prkosne neovisnosti. Ključne riječi su – smjelost i odvažnost, vidljive u uzorcima tkanina, lepršavim šeširićima, egzotičnom nakitu i paru onih nezaboravnih „platformi“ sa šašavim i šarenim dezenom.

E baš zato volimo 70-e! Danju u čistim ali lepršavim siluetama i zemljanim bojama, noću u svjetlucavim tkaninama koje lagano padaju ili usko obavijaju tijelo i vraćaju nas u doba sjaja i glamura. Nemojte zaboraviti naglasiti izgled modnim dodacima, koji su ključni u kreiranju izgleda 70-ih. Neke stvari koje trebate imati na umu: prava torba upotpunjuje izgled. Pokušajte sa kvalitetnim kožnim „poštaricama“ za dan i malim torbama sa dužim remenom za večernje izlaske; širim kožnim remenima preko kratkih haljinica ili maxi haljinama koje će oživjeti izgled inspiriran 70-ima; prstenjem naglašenim obojanim kamenjem, dugim ogrlicama i nizovima perli. Potražite i uz to odgovarajući stil frizure, primjerice duži potpuno ravni ili lagano kovrčavi bob sa šiškama ili duge kovrče koje padaju niz leđa.

[nggallery id=5]

odnomaster.com

Comments are closed.