Najbolje štikle za jesen/zimu

Štikle su postale potreba svake žene. Bez njih jednostavno ne možemo. One su nosive u skoro svim prilikama od poslovnog izgleda pa sve do odlaske na posebne večere ili večernje…

Ultra-high-heels-colorant-match-neon-font-b-shoelace-b-font-martin-boots-autumn-and-winter

Štikle su postale potreba svake žene. Bez njih jednostavno ne možemo. One su nosive u skoro svim prilikama od poslovnog izgleda pa sve do odlaske na posebne večere ili večernje izlaske.

Svaka nova sezona za sobom uvodi i nova pravila, tako je i sa štiklama. Jesenjske kolekcije obuće su vrlo raznolike te ne možemo reći da je samo jedan model u trendu. Skoro svi jesenjski modeli cipela a naročito štikli su priča za sebe.

Cijene, boje i visine potpetica – variraju. Tako da možete pronaći odlične štikle koje imaju prihvatljivu cijenu ali i odličan dizajn. Ista stvar je i sa onima čija cijena doseže vrtoglavu razinu, o kojima mi obični smrtnici možemo samo sanjati!

Kod štikli je najvažnija kvaliteta. Uvijek pri odabiru svog favorita štikli provjerite od kojeg su materijala napravljene, jer upravo kvalitetni materijal osigurava udobnost i dugotrajnost štikle.

Štikle koje možemo pronaći na našem tržištu, zadovoljavaju potrebe različitih ukusa i stilova. Ultra popularne i ultra skupe štikle su zasigurno poznate Louboutinke. Njih vrlo često možemo vidjeti na poznatim i slavnim osobama.

Yves Saint Laurent je dizajnirao neke od najinovativnijih štikli koje možemo poželjeti ove sezone. Uvijek originalan i poseban je Giuseppe Zanotti koji je lansirao pregršt štikli za svačiji ukus. Stilovi koji prevladavaju kroz štikle su razni ali uvijek sa visokim i ponekad pretankim potpeticama. Ovakve štikle namjenjene su za one najhrabrije žene, koje uistinu žive u štiklama.

Brian Atwood štikle su izrazito ženstvene te sa velikom dozom seksipila. Nosive u skoro svim prilikama, te jednostavno mame na nošenje.

Charlotte Olympia štikle su oličenje visoke mode i glamura. One su seksi, luksuzne i izrazito skupe štikle. Ukoliko ste među sretnicima koje si mogu priuštiti ovakve ljepotice, svakako nećete pogriješiti ukoliko odaberete upravo ovakve štikle.

Alternativa ali opet odličan odabir pri kupnji originalnih štikli je svakako poznati američki brend Steve Madeen koji je namjenjen široj masi ljudi. Originalne, kvalitetne i ultra moderne štikle pronaći ćete u ovom brendu.

Mango, Bershka, Zara pa i H&M u svojoj jesenjskoj kolekciji imaju predivne komade štikli koje će zadovoljiti vaše ukuse, a imaju i izrazito prihvatljivu cijenu.

Bile one povoljne ili skupe, nije bitno, bitno je da su originalne, savršene i da nas oduševljavaju. Štikle su namjenjene suvremenim ženama današnjice, zato uvijek u svome ormaru moramo imati barem nekoliko primjeraka štikli, a možda i malo više…….

Hm! Ipak smo mi žene jednostavno lude za odličnom cipelom i štiklom, koja nas naprosto obara sa nogu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

prijevod | Facebook statusi | moda | kolači | Kupoholicarke | Smiješne slike | Herbalife Srbija | vjenčanje |